Velmi příjemnou kyselosladkou chut' a aroma tohoto ovoce kazí pouze fakt,že není moc zdravé,protože obsahuje kyselinu št'avelovou ve velkém množství.Možná po velmi malých dávkách by se to sneslo,ale hromady bych toho určitě nejedl,bohužel,strašně mi to jinak chutná...
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Karambola - popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 26.2.15 - 15:30
titulek:
Kyselina št'avelová.
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.