Mango musí být "v základu žluté" aby bylo dobré. Pokud není zralé je dobré dát mango do papírového pytlíku s dvěma banány a nechat při pokojové teplotě. Doporučuji plody při nákupu nemačkat jestli jsou měkké a omačkané nekupovat. Při nákupu se doporučuji dívat na barvu kolem stopky. Pokud je tam Mango hnědé / tmavé tak nekupovat, kazí se tam. Kolem stopky by měla být stejná barva jaká je i dále od stoky. (Stopka může být klidně hnědá to nevadí)
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Mango - popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 28.3.12 - 13:56
titulek:
Re: zrání
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.