Jeste lepsi je rozmackat ho s utrenym cesnekem se soli a rozmichat s kysanou smetanou nebo jogurtem dle chuti. Uzasna vec i na topinky, tousty, jednohubky atd. Nasla jsem tenhle recept na netu a lepsi cesnekovou pomazanku jsem nejedla. Taky je vyborny ho jist jen tak rozkrojeny a posoleny, vydlabavat lzickou nebo takto pripraveny k ryzi. Nadherne se chute avokada a ryze doplnuji.
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 12.11.13 - 22:47
titulek:
Re: Recept
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.