Teď jsem dojedla svá dvě první avokáda, které jsem koupila jako poslední v zelenině. Jsou prý hned pryč. Vypadala přesně jako ta na tom úplně prvním obrázku. Při koupi byla tvrdá. Zapomněla jsem je ve své kabelce a nechala jsem je tak bezpečně dozrát při pokojové teplotě. Oloupala jsem je a nalezla nazelenalou kašovitou měkkou hmotu, která příjemně voněla a chutnala po oříšcích. Problémy s vlákny žádné nebyly, zřejmě u dozrálých avokád už žádná nejsou. Snědla jsem je jako se jí hrušky, jen nevím, co s tím velkým jádrem. Teď to byla večeře, na snídani jsem měla mango, léčím se na obezitu. Manga jsou větší, chutnější a mají poměrně menší jádro, zdravá jsou taky. Doporučuji jíst samotné obojí bez úpravy, je to pro nás cizokrajné a zmenší se tak riziko vzniku alergie. Šťastné hubnutí!
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 9.12.09 - 19:01
titulek:
Avokáda jsou bezva
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.