Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

 

Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis

Titulek - název příspěvku
(Maximální délka příspěvku je 2000 znaků)
12345
Opište číslo z obrázku:

Odpovídáte na příspěvek:

od: Marie
datum: 18.6.08 - 21:08
titulek:

dotaz

Avokádo je mým oblíbeným jídlem, zvláště v úpravě jako pomazánka s česnekem a případně nějakým kořením na chleba. Jen se obávám těch plodů, které na pohled jsou bezvadné - bez skvrn, ale po rozříznutí po kratší ose je dužina poseta tmavými tečkami, což jsou tmavé provázky, které lze vytahovat z plodu při podélném rozkrojení. Nejím to a vyhazuji, ale ráda bych zjistila, zda vůbec a případně jak moc to je zdravotně závadné. Tento týden jsem takové 3 plody koupila v Lidlu, a na pohled byly úplně perfektní. To naštve, ne?


 Povolené formátování příspěvku:
  • <b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
  • <i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
  • <u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
  • <red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
  • <blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
  • Klávesa Enter - přechod na nový řádek


Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
 
reklama