Avokádo je mým oblíbeným jídlem, zvláště v úpravě jako pomazánka s česnekem a případně nějakým kořením na chleba. Jen se obávám těch plodů, které na pohled jsou bezvadné - bez skvrn, ale po rozříznutí po kratší ose je dužina poseta tmavými tečkami, což jsou tmavé provázky, které lze vytahovat z plodu při podélném rozkrojení. Nejím to a vyhazuji, ale ráda bych zjistila, zda vůbec a případně jak moc to je zdravotně závadné. Tento týden jsem takové 3 plody koupila v Lidlu, a na pohled byly úplně perfektní. To naštve, ne?
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 18.6.08 - 21:08
titulek:
dotaz
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.