Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

 

Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis

Titulek - název příspěvku
(Maximální délka příspěvku je 2000 znaků)
12345
Opište číslo z obrázku:

Odpovídáte na příspěvek:

od: Viola Vavříková (vavavio)
datum: 2.11.08 - 18:55
titulek:

Re: dotaz - odpověď

Jsem tu náhodou - hledám, k čemu je možné použít-využít to neskutečně tvrdé av.jádro...
Ta vlákna jsou podle mne jen pravou součástí plodu, stačí je vytáhnout, aby se "mačkalo" lépe (anebo v ústech zkrátka oddělit a vyplivnout - mně totiž chutná ta jemňounká naoříškovatělá chuť i bez přísad).
Nezdá se mi to nic "zdravotně závadného". Zkusím někde přezkoumat. Dík za inspiraci k doplnění vzdělání.
Chutím zdar.V.


 Povolené formátování příspěvku:
  • <b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
  • <i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
  • <u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
  • <red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
  • <blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
  • Klávesa Enter - přechod na nový řádek


Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
 
reklama