Jsem tu náhodou - hledám, k čemu je možné použít-využít to neskutečně tvrdé av.jádro...
Ta vlákna jsou podle mne jen pravou součástí plodu, stačí je vytáhnout, aby se "mačkalo" lépe (anebo v ústech zkrátka oddělit a vyplivnout - mně totiž chutná ta jemňounká naoříškovatělá chuť i bez přísad).
Nezdá se mi to nic "zdravotně závadného". Zkusím někde přezkoumat. Dík za inspiraci k doplnění vzdělání.
Chutím zdar.V.
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Avokádo - Základní popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 2.11.08 - 18:55
titulek:
Re: dotaz - odpověď
Ta vlákna jsou podle mne jen pravou součástí plodu, stačí je vytáhnout, aby se "mačkalo" lépe (anebo v ústech zkrátka oddělit a vyplivnout - mně totiž chutná ta jemňounká naoříškovatělá chuť i bez přísad).
Nezdá se mi to nic "zdravotně závadného". Zkusím někde přezkoumat. Dík za inspiraci k doplnění vzdělání.
Chutím zdar.V.
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.