Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

 

Přidání názoru k článku
Kaki (Tomel japonský) - popis

Titulek - název příspěvku
(Maximální délka příspěvku je 2000 znaků)
12345
Opište číslo z obrázku:

Odpovídáte na příspěvek:

od: Josef (Exot)
datum: 13.11.14 - 11:21
titulek:

Kaki Nikitskaja bordovaja

Pěstuji tento druh už několik let a až letos se mi urodilo asi 30 krásných plodů. Když byly krásně oranžové, tak jsme ochutnali, ale chuť nic moc, hodně taninu! Slyšel jsem, že se mají nechat na stromě přemrznout. Mezitím ale plody něco napadlo, na povrchu jsou chodbičky a černá plíseň. plody změkly a nejsou k jídlu. Nevíte někdo, co s tím?


 Povolené formátování příspěvku:
  • <b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
  • <i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
  • <u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
  • <red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
  • <blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
  • Klávesa Enter - přechod na nový řádek


Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
 
reklama