Pěstuji tento druh už několik let a až letos se mi urodilo asi 30 krásných plodů. Když byly krásně oranžové, tak jsme ochutnali, ale chuť nic moc, hodně taninu! Slyšel jsem, že se mají nechat na stromě přemrznout. Mezitím ale plody něco napadlo, na povrchu jsou chodbičky a černá plíseň. plody změkly a nejsou k jídlu. Nevíte někdo, co s tím?
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Kaki (Tomel japonský) - popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 13.11.14 - 11:21
titulek:
Kaki Nikitskaja bordovaja
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.