Dužninu nemám rád,sice mi chutná,ale to strávit,to by chtělo žaludek hrocha...zato kokosová voda,to je jiná-je osvěžující a výborná.S kokosy je poněkud problém-kazivost-mnoho kusů mívá zkysaný či hnijící obsah,což při rozlousknutí naštěstí poznáme velmi snadno,ten zápach je fakt strašný.Pak nezbývá,než celý kokos vyhodit.Ale existuje nejistá metoda rozpoznání kvality ještě nerozlousknutého kokosového plodu-PŘIČICHNĚTE JIŽ V OBCHODĚ KE KLÍČKOVÝM OTVORŮM,POKUD BUDE OBSAH ZKAŽENÝ,MĚLI BYSTE TO V TĚCHTO MÍSTECH UCÍTIT-BUDE TO ZDE LEHCE ZAPÁCHAT. Nevím,jak moc je tato metoda účinná,ale mně se osvědčila...Louskání mlácením o kuch.linku...no,to hospodyn'ky nepotěšíte a pokud budete na chodbě v paneláku louskat kokos o schody,odvezou vás do blázince...
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Kokosový ořech (kokos) - popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 26.2.15 - 16:11
titulek:
KOKOS.
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.