Lusky jsou mnohem větší, dovezla jsem si je z Mexika, měří až dvacet centimetrů. Pila jsem z něho minerálku, prodává se tam jako novinka a je velmi chutná. Dnes jsem si vše očistila a pokusím si dužninu, do zitřejšího rána namočenou a pak propasírovanou, zavařit a uskladnit do skleniček na horší časy. Je to dobrý prostředek na příjemné a přirozené posunutí obsahu střev. Doporučuji.
Povolené formátování příspěvku:
<b></b> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno tučným písmem
<i></i> - vše mezi těmito značkami bude zobrazeno kurzívou
<u></u> - vše mezi těmito značkami bude podrženo
<red></red> - vše mezi těmito značkami bude napsáno červeně
<blue></blue> - vše mezi těmito značkami bude napsáno modře
Klávesa Enter - přechod na nový řádek
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
Přidání názoru k článku
Tamarind - popis
Odpovídáte na příspěvek:
datum: 31.3.09 - 23:14
titulek:
tamarind
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.